Browse the web faster with Firefox Browse the web faster with Firefox

Ostalo

Nemacki prasak za ves PUR WEISS nezan prema vesu, neumoljiv prema necistocama i tvrdokornim flekama. Pruza vasem vesu dugotrajnu svezinu.

PUR WEISS RED - kombinacija aktivnih materija koja deluje i na nizim temperaturama. Na ovaj nacin postizete ustedu u potrosnji energije potrebne za pranje vesa i u kolicini deterdzenta koju koristite. Pakovanja: 3 kg, 10 kg, 25 kg.

PUR WEISS CLASSIC - dubinski cisti i uklanja fleke, uspesan u borbi protiv najtvrdokornijih mrlja.Prodire u najsitnije delove tkanine i omogucava da vas ves bude uvek besprekorno cist, a samim tim poboljsava kvalitet vaseg poslovanja. Pakovanja: 3 kg, 10 kg, 25 kg

Pakovanja od 25 kg su idealna za hotele, restorane, prenocista u kojima se svakodnevno opere gomila vesa.

Karakteristike : belina koja se pamti, cuva intenzitet i svezinu boja, sprecava prelazak boje sa jedne na drugu, ne ostecuje tkaninu i podjednako efikasno pranje na niskim i na visokim temperaturama.

Omeksivac za ves BAMBO FOREST  - pruza osecaj svezine i nikog ne ostavlja ravnodusnim. Poboljsava kvalitet tkanine i sprecava pojavu elektriciteta.Pakovanje 3lL

Tablete za pranje posudja PUR WEISS - Formula obogacena dodatkom za ispiranje koji sudovima daje besprekoran sjaj.Upakovane su u hidrofilm foliju koju nije potrebno skidati jer se ona sama rastapa u masini za sudove. Pakovanje 30 kom, i rinfuz-komadno.